veganske kanelsnurrer af LineMailis
Kager og desserter Recipes

Veganske Kanelsnurrer

Opskrift og fremgangsmåde

Du skal bruge:
én portion af faster Bentes fantastiske fødselsdagsboller
100 g plantemargarine (jeg bruger Naturli’s Smørbar)
200 g brun farin
2-4 tsk stødt kanel
½-1 dl soyadrik
Svensk perlesukker (fås i Bilka, Føtex eller Meny)

Forbered dejen som det første. Dernæst laves en remonce, ved at smelte plantemargarine, brun farin og kanel i en gryde. Rør jævnligt i remoncen, for at undgå at den brænder på. Den skal ikke koge, men blot være varm nok til, at sukkeret smelter. Stil remoncen til side og brug en kagerulle til, at rulle dejen ud til en rektangel på ca 60 x 40 cm. Fordel remoncen på dejen.
Tag fat i to hjørner på den korte side og fold ca 1/3 af dejen ind over midten. Tag fat i hjørnerne i den modsatte side og fold igen 1/3 ind, så du nu har en mindre rektangel med tre lag dej.
Brug kagerullen til at rulle dejen forsigtigt lidt ud igen – så meget som det kan lade sig gøre, uden at der går hul på dejen.
Skær dejen i strimler på et par cm. og snit hver strimmel på midten, så de stadig hænger sammen i den ene ende.

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Sno strimlerne og rul dem sammen til kanelsnurrer, som placeres på en bageplade beklædt med bagepapir.

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Lad kanelsnurrerne hvile i 15-20 minutter inden de pensles med soyadrik og drysses med svensk perlesukker.

svensk perlesukker

Kanelsnurrer
Bage kanelsnurrerne i ca. 10 min. ved 225 grader.

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

blomster

You may also like...

1 Comment

  1. […] sidste indlæg, som jeg har gjort brug af har været hendes opskrift på fødselsdagsboller og veganske kanelsnurrer. Som godt kan anbefales! Lines veganske blog er en blog, der er værd at udforske, fordi hun bare […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.