veganske cookies
Kager og desserter Recipes

Veganske cookies

Denne opskrift på veganske cookies har fulgt mig siden jeg tog beslutningen om at spise 100% vegansk og er inspireret af min forhenværende yndlings cookie opskrift og min onkels opskrift på brunkager – ja, det er måske en lidt spøjs sammensætning, men den fungerer fremragende. Disse cookies er altid et hit, så det er bare at kaste sig ud i det!

Se ogsåopskrift på veganske doughnuts.

Opskrift på verdens bedste veganske cookies!

Du skal bruge:

150 g plantemargarine (jeg bruger selv Naturli’ smørbar)
110 g brun farin
60 g sirup
250 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 tsk vaniljesukker
100 g hakket chokolade
evt. 100 g hasselnødder

Tip: du kan spice dine cookies op ved at tilsætte revet appelsinskal.

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 180 grader

Pisk margarine, farin og sirup til en fluffy masse. Bland dernæst mel, salt vaniljesukker og bagepulver i. Til sidst vendes chokolade og nødder i den samlede cookie-dej.

Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel dejen i cookies med den ønskede form og størrelse. De hæver lidt i ovnen, så lad der være god plads mellem dem.

Jeg bruger en måleske i størrelsen “Spiseske” til at forme dejen med. Du kan også bare trille dejen til kugler og trykke dem flade på bagepapiret. Hvor mange cookies der bliver ud af portionen, afhænger af, hvor store du vælger at lave dem. Jeg får typisk 18-20 stk.

Bages i 10-12 min.

OBS: Cookies vil stadig være bløde når du tager dem ud af ovnen, men bliver faste og sprøde, når de er kølet lidt af.

Rigtig god bagelyst!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.