Vegansk Gastro Yoga
Culture & lifestyle Samarbejde & sponsorerede indlæg

Giveaway – vind bogen “Vegansk Gastro Yoga” af Catherine Daverne

Reklame. Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Bloggers By Heart og Muusmann Forlag, som sponsorerer præmien.

I anledning af World Vegan Month, får du nu mulighed for, at vinde bogen “Vegansk Gastro Yoga”, skrevet af Catherine Daverne.

Bogen, Vegansk Gastro Yoga

I sin splinternye bog, Vegansk Gastro Yoga, formår Catherine Daverne, at forene det gastronomiske og spirituelle univers. Foreningen sker på en spændende måde, hvor læseren gøres til aktiv deltager og inviteres til personlig udvikling.

Bogen indeholder et væld af smukke, velsmagende opskrifter. Du finder alt fra brød, forretter og hovedretter til forskelligt tilbehør, desserter og små fristelser.

Udover opskrifterne, kan du læse om tilsmagning og grundsmage, forskellige tilberedningsmetoder samt sammensætingen af en vegansk kost. Du kan også blive klogere på særlige ingredienser, du måske ikke kender eller er vandt til at bruge endnu.

Læs også Plantebaseret Gourmet – en bog af Neel Engholm

Det, som gør bogen til noget særligt – koblingen til det spirituelle

Det, som gør denne bog til noget helt særligt inden for genreren, er koblingen til det spiritueller.

Du inviteres på en personlig rejse gennem krop og sind, som vil oplyse dig om dit forhold til madlavning. Gennem bogens kapitler, får du mulighed for at føre en “Transformations dagbog”.

giveaway Vegansk Gastro Yoga

Du vil blive stillet forskellige spørgsmål, som får dig til at reflektere over dit forhold til mad og måltider.

Det lyder måske en anelse langhåret, men prøv at give det en chance. Hvis du giver dig selv lov, vil du med sikkerhed opleve en udvikling og større bevidsthed omkring dit forhold til mad og måltider.

Interesserer man sig bare en smule for yoga, meditation og mindfulness, vil man uden tvivl finde glæde ved bogen, Vegansk Gastro Yoga. Men uanset om man er spirituel eller ej, vil alle kunne nyde godt af de mange lækre opskrifter, som bogen indeholder.

Vegansk Gastro Yoga

Sådan deltager du i konkurrencen om bogen, Vegansk Gastro Yoga, af Catherine Daverne

I samarbejde med Muusmann Forlag og fællesskabet Bloggers By Heart, har jeg fået fornøjelsen af, at udlodde ét eksemplar af bogen, Vegansk Gastro Yoga, skrevet af Catherine Daverne.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om bogen, skal du klikke over på min Instagram og følge instrukserne i opslaget.

Husk at du også har mulighed for at deltage i konkurrencer om spændende veganske bøger fra Mussmann Forlag hos mine blogger kollegaer.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.