vegansk chokoladekage
Kager og desserter Recipes

Vegansk Chokoladekage

Svampet, men stadig luftig. Fyldig, uden at være kvalm. Dette er (måske) verdens bedste chokoladekage.

opskrift og fremgangsmåde

3½ dl soyadrik
1 spsk eddike
3½ dl hvedemel
1½ spsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
1 dl sukker
½ dl olie
2 spsk kakaopulver (med top)
100 g chokolade

Start med at tænde ovnen på 170 grader.
Afmål soyadrikken i et målebæger og tilsæt eddiken. Eddiken vil syrne soyadrikken og få den til at klumpe. Stil blandingen til side.
Bland de tørre ingredienser og 50 gram finthakket chokolade i en skål. Tilsæt olie og soya-eddike-blandingen og samel dejen.
Kom dejen i en smurt form, eller en form beklædt med bagepapir, og bag den ca 30 minutter. Tjek om kagen er færdig, ved at stikke en strikkepind i – er den fri for dej når du tager den op igen, er kagen gennembagt.
Hak de resterende 50 g chokolade og drys det ud over den varme kage, så det smelter fast på kagens overflade.

Chik Chokoladekage

Chik Chokoladekage

vegansk chokoladekage

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.