gavekort til biografen
Culture & lifestyle

Tre film jeg virkelig glæder mig til at se i 2017

Det er altid dejligt, at have noget rart at se frem til – og det kunne jo f.eks. være en tur i biffen med en god veninde eller sammen med kæresten. Jeg kan allerede mærke, at 2017 bliver et herligt biograf-år og jeg ser frem til, at sætte mig godt tilrette i biografstolen med masser af popcorn, slik og sodavand, og nyde forestillingen. Her er tre af de film jeg glæder mig allermest til at se.

Beauty and the beast. En af mine absolut yndlings Disney film, nu med tidligere Harry Potter-skuespiller, feminist og UN Women Goodwill-ambassadør, Emma Watson, i hovedrollen som Belle. Du kender nok eventyret om den bogglade skønhed Belle, som forelsker sig i udyret, der viser sig at være en fortryllet prins. Nu kan vi altså glæde os til live action versionen, som får premiere den 16. marts 2017.

Guardians of the Galaxy Vol. 2. Opfølgeren på den amerikanske superheltefilm, baseret på Marvel Comics’ superhelteteam ved navn Guardians of the Galaxy. Hvis du ikke er bekendt med den første film, kan du lige nå at se den, inden Vol. 2 får premiere 25. april 2017. Kort fortalt består superhelte teamet af en håndfuld udskud, med elendige samarbejdsevner, der i bedste Star Wars/Avengers stil, forsøger at forsvare galaxen mod det onde. Filmen vækker ikke de helt store følelser, men er til gengæld spækket med humor og action.

Despicable Me 3. Hvem elsker ikke Gru og hans fantastiske minions?! Tåkrummende action og nårh-faktor i topklasse. Jeg har moret mig gevaldigt over de foregående film, så forventningerne til Despicable Me 3, der får premiere 30. juni 2017, er høje.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.