mig og en kop kaffe
Culture & lifestyle

Ti personlige fridags-favoritter

Når weekenderne ikke længere er hellige, må man nyde sine fridage, der hvor de opstår. Det betyder også, at fredagsslik sagtens kan indtages på en tirsdag og søndagsburger på en onsdag. Jeg har tænkt lidt over, hvad jeg gerne vil have ud af mine fridage og hvad jeg sætter pris på, når jeg bare er mig selv. Her kommer ti af mine personlige fridags-favoritter.

1// Sove længe og drikke morgenkaffe i sengen.

2// Comfort food. Pandekager til morgenmad og burger med fritter til aften – ja tak!

3// Podcast & bagning – f.eks. pandekage- eller burgerbollebagning. Det er en kombi, der bare spiller! Når jeg ikke har fri om lørdagen, går jeg jo glip af Mads og Monopolet, men det kan der heldigvis rådes bod på.

4// Hyggetøj. Det der outfit, som man aldrig kunne finde på at forlade sit hjem i, fordi det er virkelig grimt og kikset, men ufatteligt rart at have på. Med til dette outfit hører selvfølgelig også hyggesokker!

5// Ansigtsmaske. Når vi nu er igang med at se grimme ud, kan vi lige så godt gå hele vejen, for selvom det ser fjollet ud, så er det altså virkelig lækkert at få frisket ansigtet op og den slags selvforkælelse skal man ikke snyde sig selv for!

6 // Hjemmespa. Måske er det ikke kun ansigtet der trænger til en god behandling? En lækker bodyscrub og en god hårkur kan også være tiltrængt.

7// Going out. At tage på café og spise brunch eller drikke en kop kaffe i godt selskab. En date night på restaurant med kæresten er heller ikke så tosset.

8// Gåtur i skoven eller et andet smukt sted.

9// Shoppingtur i genbrugsforretninger. Hvem ved, måske kan man gøre et kup!

10// Netflix & chill. At sætte sig godt tilrette i sofaen, smække benene op og grave dybt i skålen med popcorn.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.