syltede rødløg i glas, friske løg, laurbærblade og peberkorn
Recipes Tilbehør

Syltede rødløg

Syltede rødløg er super lækkert som tilbehør til både varm og kold mad.

Det er vældig nemt at lave, men ofte giver opskrifterne en kæmpe portion, som man måske ikke lige kan nå at indtage før de bliver kedelige.

Derfor får du her en opskrift på en lille portion, som du nok kan guffe dig igennem. Bliver du afhængig, kan du nemt doble opskriften op, så den passer til dit behov.

Opskrift og fremgangsmåde

Du skal bruge

1 mellemstort rødløg
1½ dl eddike
½ dl sukker
1 laurbærblad
2 hele peberkorn

Sådan gør du

Kom eddike og sukker i en gryde og bring gryden i kog.
I et glas lægges 2 hele peberkorn og et laurbærblad.
Skræl og skær rødløget i den ønskede form og størrelse. Nogle foretrækker løgringe, andre både. Det er helt op til dig, hvordan du vil skære dit rødløg.
Kom rødløget i glasset med peberkorn og laurbærbladet og hæld den kogende lage over. Luk låget tæt og stil glasset på køl.

De syltede rødløg er klar til brug efter et par timer, men har du tålmodighed og tid, vil de have godt af at stå et par dage, inden du begynder at bruge af dem.

You may also like...

1 Comment

  1. […] spsk kapers1 spsk gulerod1 spsk syltede agurker1 spsk syltet rødløg (alternativt kan friske rødløg anvendes)1 tsk karry3 spsk vegansk mayo (gerne hjemmelavet efter […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.