Second hand outfit
Fashion

Second hand outfit – gråt og blåt

Et second hand outfit er noget helt særligt. Second hand er tidsløst og forældet på samme tid. Det følger moden og er samtidig håbløst umoderne. Der findes ingen sæsoner når man shopper second hand og trends er noget, man selv skaber. Deraf kommer dit personlige udtryk frem når du vælger hver enkelt del i dit unikke outfit.

Second hand outfit

Sweater, jeans, øreringe – second hand // Hyggesokker – mors hjemmestrikkede // Tørklæde – købt nyt for flere år siden, men jeg kan ikke huske hvor.

Second hand outfit
accessories genbrug

Jeg elsker mine second hand fund og jeg elsker at sammensætte de enkelte dele i nye kombinationer.

Dette second hand outfit er et rigtig typisk Line-har-fri-og-skal-bare-hygge-derhjemme-outfit. Gråt og blåt.

Sweateren er et second hand fund, som jeg har haft glæde af flere år. Faktisk er den nok en af mine favorit fund, netop fordi jeg har haft så meget glæde af den. Materialet er 100% acryl.

Læs også Sådan skaber du en mere bæredygtig garderobe

Second hand outfit

De blå jeans er et af mine nyere køb. Jeg har længe søgt efter et par jeans. Jeans er faktisk noget af det, jeg har sværest ved at finde, fordi de både skal være langbenede og sidde ordentligt til i taljen. Hvis du selv er langbenet, kender du sikkert problematikken.

Forleden gav min søgen endelig pote og faktisk fandt jeg hele to par jeans! Et par i sort samt de lyseblå, som jeg har på her. De blå jeans er Perfect Jeans fra Gina Tricot. Kvaliteten er egentlig udmærket og produktet fejler ikke noget. Prisen for sådan et par second hand jeans? Kr. 40,-. Det er da til at leve med.

Læs også Vejen til zero waste og bæredygtighed

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.