pastasovs opskrift
Aftensmad Recipes

Rød peber pastasovs – sådan laver du en sund og lækker pastasovs uden tomater

Trænger pastaen til fornyelse og variation? Så er det nu du skal lade dig inspirere til at prøve noget andet end den traditionelle tomatsovs. Her får du nemlig opskriften på en lækker cremet pastasovs med rød peberfrugt.

pastaret

pastaret med rød peberfrugt

topping til pastaret

Du skal bruge:
3 røde peberfrugter
1 stort løg
1 gulerod
1 spsk olie
4 fed hvidløg
kokosmælk
salt
peber
1 tsk paprika
frisk basilikum

Drys:
forårsløg
græskarkerner

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Skær peberfrugterne i mindre stykker og fjern kernerne. Skær løget i både og guleroden i stave. Kom peberfrugt, løg og gulerod i en skål og vend dem i olie, salt og peber, inden de flyttes over i et ovnfast fad eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag til gulerødderne er møre (20-30 minutter).
I en gryde svitses hvidløg og paprika. Tilføj de bagte grøntsager og kokosmælken, og brug en stavblender til at blende ingredienserne til en cremet, ensartet sovs. Bring sovsen i kog og lad den simre, mens du koger din pasta (skal retten være glutenfri, bruges glutenfri pasta). Inden servering tilføjes en håndfuld friskhakket basilikum til sovsen og den smages til med salt og peber.
Drys hver portion med friske forårsløg og græskarkerner (evt ristede).

vegansk pastaret

opskrift på pastasovs

Velbekomme!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.