vegansk kage
Kager og desserter Recipes

Raw Chocolate Fudge Cake

Ingredienser
til bunden:
10-12 friske dadler
1-2 spsk kakaopulver 
1 dl kokosmel
1-2 spsk vand
evt. 1 dl hakkede nødder (f.eks. hassel- og/eller valnødder)

Til fudge fyldet:
3½ dl mørk chokolade
ca. 1,5 dl kokoscreme*
1 dl kakaopulver
2 dl kokossukker
2 tsk vaniljesukker
et drys salt
2 store, modne avocadoer

Fremgangsmåde:
Kom ingredienserne til bunden i en blender og blend til en ensartet messe. Beklæd en form med bagepapir – gerne en firkantet form, ca. 15×15. En brødform kan også bruges. Jo større formen er jo lavere bliver kagen. Fordel dedelmassen i bunden af formen, pres den gerne godt ned og stil den til side.
Kom kokoscreme, kakaopulver og avocado i en blender og blend til massen har en ensartet konsistens. Lad massen stå et øjeblik, mens du smelter chokoladen i et vandbad. Kom den smeltede chokolade i blenderen med avocadomassen og blend igen til en ensartet masse. Smag til med kokossukker, vaniljesukker og salt, inden massen hældes over i formen og fordeles på kagebunden. 
Sæt kagen i fryseren i 4-5 timer. Kagen kan spises kold eller du kan lade den tø i 10-15 minutter ved stuetemperatur inden den serveres.

*kokoscreme er den faste del, som ligger øverst i en dåse kokosmælk, som har stået koldt. Den er lige til at scoope ud af dåsen med en ske. Pas på du ikke får den flydende del af kokosmælken med.

choclate fudge cake

choclate fudge vegan

vegan choclate fudge cake

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.