pure perfumes visitkort
Beauty

Pure Perfumes – review af 9 veganske parfumedufte

Har du også fået øjnene op for de dansk producerede og 100 % veganske dufte fra Pure Perfumes? Og har du, lige som jeg, rigtig svært ved at gennemskue, hvilken duft, du skal kaste dine penge efter? Så er det her, du skal læse med!

Jeg har længe sukket efter en parfume, som jeg kan købe med god samvittighed. Selvfølgelig findes der et mindre udvalg i f.eks. Matas og selvom jeg er stor fan af Stella Mccartney, falder hendes parfumedufte desværre ikke rigtig i min smag. Havde jeg været et par år yngre, havde de sikker passet mig fint, men med mine 28 år, savner jeg noget mere “voksent” og “seriøst”. Måske er det bare mig der er kræsen, men jeg savner noget a la Dior (in joy, har I duftet til den? Den er fantastisk!) og de klassiske Chanel dufte.

Pure Perfumes tilbyder et bredt udvalg af forskellige dufte til både mænd og kvinder. Jeg har testet 9 dufte, med udgangspunkt i nogle af de mest populære dufte. Indlægget er ikke sponsoreret og parfume testerne er købt for egne midler.

Til at starte med, gennemgik jeg alle dufte i sammenråd med min mand, Emil – han deltog frivilligt og entusiastisk, men var lidt skuffet over, at jeg ikke havde bestilt nogle testere til ham også – det kan være jeg skal lave et review mere over dufte til ham, hvad synes I? I det følgende kan du læse hvad vi synes om hver enkelt duft. Afslutningsvis kan du se vores individuelle top tre over Pure Perfumes dufte til hende.

parfumetestere pure perfumes

Prestige.
Parfumen har en sofistikeret blomsterduft. Den er frisk og ikke for tung. Et godt valg hvis man er til de mere klassiske dufte som f.eks. Dior.

Fresh Harmony.
Man fornemmer hovedsageligt en duft af citrus i kombination med en blid blomsterduft. Igen, ikke for tung, men let og lækker, uden at blive for dominerende. Et godt valg hvis man er til de klassiske Chanel dufte.

In Love.
Duften er eksotisk, summerlig og domineres af guava, hvilket gør den frisk, ungdommelig og feminin. Mit personlige indtryk af parfumen er, at den især henvender sig til yngre kvinder, som normalt vil gå efter parfumer fra kendte sangerinder.

Le Sage.
Ikke en så kraftigt gennemtrængende parfume, men en smule tung. Sødmen bliver opvejet af et strejf af appelsin. En lille smule sprittet ved første indtryk, hvilket fik mig til at tænke på Rekorderlig cider med skovbærsmag.

Temptation.
En frisk duft, som hurtigt lægger sig lidt tungt. En parfume der ikke skiller sig synderligt meget ud og derfor ved første indtryk dufter meget general. Emil’s syntes det mindede om den generelle duft, man møder i parfume afdelingen i bordershoppen. Ikke en ekseptionel enestående duft, men en god all round hverdagsduft.

Le Romance.
En sofistikeret duft af fersken, sødet med orkide og orangeblomst, leder tankerne hen på en romantisk sommeraften i Paris. Parfumen er ikke præget af en tung, dominerende duft af ferskener, men er en let og frisk kombination, som giver et meget romantisk udtryk. Parfumen er serdeles feminin.

Summer breeze.
Summer breeze indeed! Duften leder tankerne hen på en mild, kølig brise, et sted med turkisblåt vand, hvidt sand og palmer. En tropisk, sød duft. Dermed ikke ment tung og kvalmende sød, men let og frisk og meget sommerlig.

O resist it.
O I think I can resist this one. Faktisk havde jeg lidt svært ved overhovedet at fornemme duften, men efter at have læst en beskrivelse af parfumen, på Pure Perfumes hjemmeside, og snuset til kaffebønner, for at neutralisere duftindtrykkene, fornemmede jeg en meget mild duft af sød karamel. Parfumen er et godt valg, hvis man er til milde, elegante dufte, der på ingen måde er for påtrængende.

Timeless.
En rigtig sommerfrisk og feminin parfume, med en tydelig duft af citrus tilført et sofistikeret strejf af roser og solbær, som bidrager med en elegant sødme.

 

Emil’s top tre:
mandens top tre over dufte til hende
Der er ikke sket en fejl i teksten, men jeg er kommet til at stille parfumerne i fuldstændig vilkårlig rækkefølge, da jeg skulle fotograferer. Derfor står Temptation til sidst i rækken og Timeless først.

1# Temptation. Den er behagelig, klassisk og passende i alle situationer.
2# Le Romance. Duften er blid, romantisk og sensuel.
3# Timeless. En frisk og energisk duft. De stærke noter af citrus gør parfumen interessant.

 

Min top 3:

mine favoritter

1# Le Romance. Duften er sofistikeret, feminin og romantisk. Det meget milde udtryk i kombinationen af det søde og friske, tiltaler mig meget.
2# Fresh Harmony. Duften er frisk, men samtidig blid og lidt sød, som en dugvåd sommermorgen, hvor vinduet står på klem og man lige er trådt ud af badet. Den giver mig en følelse af renhed og velvære.
3# Prestige. En klassisk feminin duft. Mild og behagelig. En duft jeg tror henvender sig til de fleste kvinder.

Jeg vil i øvrigt sige, at jeg er meget imponeret over hvor gode alle duftene er og hvor længe de holder. Jeg synes ikke der var nogen af duftene, som jeg virkelig ikke brød mig om. De var allesammen dejlige, behagelige, på hver deres måde. Der var bare nogle, som jeg bedre kunne lide end andre og nogle, som jeg kunne identificere mig mere med i forhold til min personlighed. Jeg håber dette lille review, kan hjælpe dig med at finde din favorit.

Du kan måske også lide...

3 Kommentarer

  1. […] Perfume.  Ja ja, nu sidder du sikkert og tænker, at parfume er totalt overkill, til en festival, men jeg kan love dig for, at når du vågner med tømmermænd på tredjedagen, med rigtig festivals-morgenånde, jord under neglene og støv i håret, så er det ligepræcis denne lille sag, som vil få dig til at føle dig bare en lille bitte smule, som et civiliseret menneske igen – og dine besties vil sætte pris på den rene, friske duft. Parfumerne fra PurePerfumes.dk er nemme at have med i tasken, da de ingenting fylder (du kan læse mit review af parfumeduftene her). […]

  2. […] du læste med i mit review af 9 veganske parfumedufte fra Pure Perfumes, husker du nok, at Emil var en smule skuffet over, at jeg ikke også havde bestilt nogle testere […]

  3. […] du skal vælge, kan du starte med at købe et par testere. Jeg har desuden skrevet et review af dufte til hende og dufte til ham, som måske kan give dig inspiration. Forsendelsen kommer inden for få […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.