pige i skov
Culture & lifestyle

Postkort fra Langeland

Et digitalt postkort fra langeland er landet.

Har du været på langeland? Det var første gang, jeg besøgte den sydfynske ø, men det er sikkert ikke den sidste. Langeland har masser at byde på for hele familien.

I slut september fyldte jeg 30 år. Shiiiit. 30 år! Er jeg voksen nu, mor?
Dagen blev nydt i et lækkert sommerhus på Langeland. Familie og venner havde fejret mig weekenden i forvejen og resten af ugen stod derfor på oplevelser og hygge på Langeland. Her får du lov at se personlige postkort fra langeland, fra nogle af mine yndlings øjeblikke på turen.

Ugen på Langeland gik bl.a. med en tur til den sydligste del af øen, for at besøge de vilde heste, en tur længere nord på, for at se medicinhaverne samt en gåtur på Ristinge strand, blot 700 m fra sommerhuset, på selve min fødselsdag – og læg venligst lige mærke til det fantastiske vejr, vi havde på dagen.

Se også Vegansk gave-guide.

Vi var også en tur på Skovsgaard Gods, hvor vi gik på opdagelse og spiste en skøn, vegansk frokostanretning. Ligesom jeg bruger appen Happy Cow, til at finde steder, som tilbyder et vegansk måltid, tager jeg gerne et hurtigt kig på TripAdvisor når vi besøger nye steder. Her finder jeg hurtigt frem til de seværdigheder jeg kunne tænke mig at opleve. En anbefaling er hermed givet videre.

postkort fra langeland, Ristinge, langeland
postkort fra langeland
postkort fra langeland
medicinhaverne, langeland
postkort fra langeland

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.