basilikum
Culture & lifestyle

Otte marts favoritter

Marts er en dejlig måned. Udover solskin og forårsfornemmelser har jeg hele otte marts favoritter.

1// Serial podcast. Måske kender du den allerede, den tolv episoder lange podcast om mordet på Hae Min Lee, fortalt af Sarah Koenig. I denne podcast belyses Hae’s mord fra alle tænkelige vinkler, mens Sarah Koenig forsøger at finde ud af, om det virkelig var Hae Min Lee’s ekskæreste, Adnan Syed, der begik mordet. Serien er enormt godt fortalt og jeg var helt hooked, efter at have lyttet til første afsnit. Hvis du ikke allerede har lyttet til Serial, er en anbefalingen hermed givet.

2// Nye Adidas-sko. Så er der heller ikke flere undskyldninger for ikke at komme afsted på en løbetur.

marts favoritter

3// The Happy Pear. En kær veninde introducerede mig til hjemmesiden, som indeholder et væld af overdrevet lækre opskrifter. Faktisk sendte hun mig linket i forbindelse med, at vi bagte denne chokoladekage – som i øvrigt stærkt kan anbefales!

4// Konceptet Marts med Medfølelse. Hvert år kører Dansk Veganerforening, Mad med Medfølelse, kampagnen, hvor de opfordrer alle til at prøve den veganske livsstil, hele marts måned. Der er masser af hjælp og inspiration at hente fra foreningens hjemmeside og tilhørende Facebook Grupper. Jeg vil ikke sige så meget mere om det, for alt hvad der er værd at vide, står sådan set i linket.

5// Nicecream med peanutbutter. Hold nu op hvor er det godt. Nemt, sundt, enormt lækkert og stærkt vanedannende!

6// Bæredygtig tandbørste. Jep. Jeg er hoppet med på bambus-bølgen og børster nu tænder med en 100% nedbrydelig tandbørste. Smilet er stort.

bæredygtig tandbørste

7// Samlekampagnen “Min køkkenhave” fra Føtex og Bilka. Det er ikke så ofte jeg køber ind i disse butikker, så jeg har kun to af de 24 forskellige potter, som man får med hjem, når man køber for 150 kr. Det skal dog ikke stoppe mig fra at sige, at jeg er vild med konceptet!
Jeg må indrømme, at jeg havde et lille”blondine-moment”, da jeg pakkede potten ud – hvad i alverden skulle den lille brune kapsel bruges til? “Øh skat, det er da jorden” lød det fra min kæreste…
For børn og barnlige sjæle er det en fest at hælde vand på kapslen som *puf* bliver til en god klat jord – haha, små hjerner, små fornøjelser.

marts favoritter

 

 

8// Ansigtspleje af mærket Lavera. Brandet er tysk og et af de lækreste, økologiske, veganer-venlige mærker inden for skønheds- og hudplejeprodukter – i hvert fald hvis du spørger mig. I Tyskland forhandles produkterne overalt, men i Danmark må man nok forbi helsekosten hvis man vil have fat i herlighederne.

vegansk ansigtspleje

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.