baguettes
Brød og boller Recipes

Opskrift – så let laver du de skønneste hjemmebagte baguettes

Med denne lette opskrift kan du snilt bage dine egne baguettes og lave dine egne hvidløgsflutes, som tilbehør til alle dine livretter – for hvem har kun én livret? 

veganske baguettes

hvidløgsflutes

baguettes

Opskrift og fremgangsmåde

50 g gær
3 dl tempereret vand
1 tsk salt
3 spsk olie
500 g hvedemel
Vand til pensling

Opløs gær og salt i vandet og tilsæt olien. Tilsæt dernæst melet lidt adgangen og saml dejen.
Lad dejen hæve i 30 min. inden den deles i tre og formes til aflange baguettes. Placer dine baguettes på en bageplade beklædt med bagepapir, snit evt tre lange snit i hver og lad dem hæve yderligere 15-20 min, inden de pensles med vand og bages ved 225 grader varmluft i 15 min. Stil et vandbad i bunden af ovnen mens den varmer op og fjern det igen 5 min inden dine baguettes er færdigbagte. De færdigbagte baguettes pensles igen med vand, så snart de er kommet ud af ovnen og lægges til afkøling på en rist inden servering.

hjemmebagte baguettes

You may also like...

2 Comments

  1. Jannie Dahl says:

    50 g gær? Er det virkelig rigtigt? Det er temmelig MEGET!

    1. Hej Jannie
      Syns du? Jeg synes tit der går en hel pakke gær på en portion af den størrelse. Der bliver 3 baguettes skal du huske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.