veganske tortilla wraps
Aftensmad Brød og boller Recipes

Opskrift – hemmeligheden bag de allerbedste fladbrød

Disse vanvittigt lækre fladbrød er super lette at lave og kan trylles frem i et snuptag. Fladbrød er ganske anvendelige og kan bruges som tilbehør til forskellige retter, som tortilla wraps eller durumruller. De er lette, luftige og smagfulde. Her får du opskriften på de allerbedste fladbrød – og hemmeligheden bag.

hjemmelavede fladbrød tortilla wraps

veganske fladbrød opskrift

Fladbrød er typiske lavet af mel, vand og lidt olie, tilsat smagsgivere. Den hemmelige ingrediens, der gør dine brød ekstra smagfulde og giver dem en vanvittigt lækker konsistens, er en så simpel ting som kartofler!

kartoffelpandekager

opskrift på fladbrød

Du skal bruge:
7 mellemstore kartofler, kogte og kolde
½ dl vand
3-5 dl mel
Salt

Sådan gør du:
Mas kartoflerne og bland en ½ dl vand i. Krydder med salt og tilsæt et par dl mel. Saml dejen og tilsæt mere mel hen ad vejden. Den færdige dej skal have konsistens som en god brøddej. Den være ensartet, sammenhængende og ikke alt for klistret.
Del dejen i 6 stykker, strø godt med mel på køkkenbordet og rul hvert stykke ud til en tynd pandekage. Bag brødene ved middelhøj varme på en tør stegepande. Vend brødet når det har fået fine brune pletter/plamager på den side, der vender ned mod stegepanden. De skal ikke bage ret længe på hver side.

fladbrød tortilla wraps

Brødene kan bruges som tilbehør til forskellige retter og fordi de er bløde og smidige, fungerer de også rigtig godt som tortilla wraps eller durumruller.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.