Hej med dig og velkommen til! Her kan du læse lidt om mig og hvad jeg er for en. Måske har vi noget til fælles?

Mit navn er Line Mailis. Jeg er født i 1989 i jomfruens tegn.
Jeg er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed, opvokset i det skønne Odsherred, tilflytter til Næstved og gift med Emil. Siden 2010 har jeg levet vegansk. 

Til daglig arbejder jeg hos Tuse Næs Kunsthåndværk – Butik. Galleri. Café. Her får jeg lov at prøve kræfter med lidt af hvert og selvom mine hovedopgaver er i køkkenet, står jeg gerne model for nye tøjkollektioner, fotograferer til events og hjælper til med opdateringer på de sociale medier. Kort sagt, er jeg lidt af en blæksprutte og altmuligkvinde. 

Jeg interessere mig for det moderne og skønne, i kombination med bæredygtighed. Nyder naturen på alle tider af året samt kunst, kultur, rejser og musik. En stille aften bruger jeg gerne på kunstneriske, kreative projekter. Jeg elsker yoga, fotografi og lækker mad.

Her på bloggen deler jeg mine ærlige meninger om stort og småt, ideer og anbefalinger samt mine bedste opskrifter. Det er lidt af et personligt sammensurium af alt, hvad der fylder i mit hoved, mit liv og min hverdag. Jeg ønsker at inspirere mine læsere, til at leve lidt bedre og lidt grønnere.

Alt indhold på siden tilhører LineMailis.dk.

LineMailis