genbrugstøj
Fashion

Min forårsgarderobe – skab et personligt look for næsten ingen penge

Forleden sad jeg og hørte en podcast om bæredygtighed og kom til at tænke på alle de ting jeg selv gør, for at leve lidt mere bæredygtigt. Det handler f.eks. om at jeg har skåret animalske produkter helt ud af min kost, jeg bruger svanemærkede rengøringsartikler og karklude lavet af plantefibre, for at undgå mikroplast – ligesom jeg helt prøver at undgå plastikposer, ved altid at have en rygsæk eller en stofpose med, når jeg handler. Og så elsker jeg at shoppe i genbrugsbutikker.

Indrømmet – det er da fedt at få noget helt nyt engang imellem og det er heller ikke alle ting, jeg bryder mig om at købe brugt. Når det er sagt, så ser jeg flere fordele, ved at købe brugt tøj og accessories.

Der er nok ingen tvivl om, at det er mere bæredygtigt at genbruge, men genbrug gør det også super nemt at skabe en personlig og unik stil, da det aldrig er det samme tøj eller de samme accessories, man finder i genbrugsbutikkerne. Man kan selvfølgelig godt finde tøj fra H&M, Zara og Gina Tricot, men det er bare en brøkdel af, hvad genbrugsen har at byde på.
Udover det varierede udvalg af brands og styles, finder jeg det også enormt forfriskende, at genbrugstøjet aldrig domineres af sæsonens modetendenser og jeg elsker at gå på opdagelse i alt det aflagte – hvem ved, måske kan man gøre et kup!

Det er sjældent jeg køber et helt outfit, når jeg shopper brugt, men med et enkelt item, som kan mixes og matches med de ting man allerede har i garderoben, kan man hurtigt skabe et mere personligt look, for næsten ingen penge.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. […] Læs også Min forårsgarderobe – skab et personligt look for næsten ingen penge […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.