sæbeværkstedet
Beauty

Luksuriøs kropspleje fra Sæbeværkstedet – Giveaway

Reklame. Produkter modtaget i gave fra Sæbeværkstedet.
Giveaway EJ SPONSORERET.

Torsdag den 25. april var jeg på arbejde fra kl. 11-22. Det var en lang arbejdsdag, men en sjov og spændende en af slagsen.

Aftenen stod på wellness inkl. spisning, kaffe og kage, for 25 glade kvinder, der havde tilmeldt sig arrangementet på Tuse Næs Kunsthåndværk. Aftenen bød på lidt af hvert og vi havde bl.a. fint besøg af Lone, indehaver af Sæbeværkstedet, som havde en masse lækkerier med til lejligheden.

Selvom jeg selvfølgelig passede mit arbejde i køkkenet (og til dels bag kameraet), fik jeg også mulighed for at snakke lidt med Lone, som er en sød, fornuftig og imødekommende kvinde, med ben i næsen. Sidst på aftenen lykkedes det mig endda, at få tiltusket mig en plads ved servantesættet, hvor der var mulighed for, at prøve en lækker scrub efter eget valg.

Jeg kan godt sige dig, det var lige hvad mine hænder havde brug for, efter flere timer i køkkenet! Det efterfølgende resultat var lækre, velduftende, gennemfugtede og bløde hænder.

Er Sæbeværkstedets produkter veganske og cruelty free?

Selve produkterne er så naturlige og rene som de kan blive, og indeholder ingen unødvendige ingredienser så som parfumeolier, parabener eller kunstige farvestoffer. Produktionen foregår etisk korrekt, med omtanke for mennesker og miljø, og selvom nogle af produkterne indeholder bivoks, er mange af dem 100% veganske og cruelty free – disse er markeret med en lille blomst og teksten “vegansk”.

Læs også Vegansk hjemmespa med lækkerier fra Sæbeværkstedet.

Er sæbeværkstedets produkter bæredygtige?

Både og… Produkterne i sig selv er fremstillet af rene råvarer, uden brug af kemikalier. Emballage er nødvendigt, da produkterne ellers hurtigt vil blive påvirket af bl.a. ilt og sollys. Kvaliteten vil falde og olierne harske.

Emballagen består desværre på nuværende tidspunkt mest af plastik og i enkelte tilfælde glas og metal.

Syns du også det ville klæde Sæbeværkstedet at blive plastikfri?

Synes du også det ville klæde Sæbeværkstedet, at finde et bæredygtigt alternativ til plastikemballagen? Giv dem et heads-up, fortæl dem hvordan de kan forbedre deres virksomhed og gøre deres forretning mere attraktiv for dig. Det er os, som forbrugere, der har magten! Send en besked til Sæbeværkstedet.

En goodiebag til mig – og dig!

Lone var så venlig, at forære mig en goodiebag med et par produkter, som jeg kunne nyde på min fridag, dagen efter. I posen var bl.a. en lækker Bodyscrub med salt fra Guerande og økologisk hampolie samt en skøn, skøn kropsolie, igen med hampolie.

sæbeværkstedet bodyscrub med hampolie
sæbeværkstedet kropsolie

Olien dufter mild og træ-agtig, mens scrubben dufter en smule mere frisk, da den også indeholder rosmarin- og eukalyptusolie. To virkelig lækre produkter, som jeg varmt kan anbefale, hvis du trænger til lidt selvforkælelse med luksuriøs kropspleje.

For det er i min optik hvad Sæbeværkstedet tilbyder. Luksuriøse produkter for enhver smag. Derfor vil jeg også give dig muligheden for at vinde en lille goodiebag med særligt udvalgte produkter fra Sæbeværkstedet. En gave fra mig til dig.

Giveaway

Jeg udlodder en goodiebag til én heldig vinder, som følger med her på bloggen. For at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle mig, hvorfor du gerne vil vinde, hvilken duft du vil foretrække og også gerne hvad du håber, der er i goodiebaggen.

Jeg trækker en vinder tirsdag den 28. maj, så husk at hold øje med, om det er dit navn der dukker op her på siden!

Du kan måske også lide...

4 Kommentarer

 1. Maria BD siger:

  Efter en lang eksamensperiode med både opgave og mundtlig forsvar, trænger min krop til lidt forkælelse og omhu inden jobstart. Hvis jeg vinder håber jeg der er en ansigtsbørste, rasul (til brug i håret) og en ansigstcreme. Favoritduften er heæt bestemt lavendel

 2. Sara Sophie siger:

  Jeg skal aflevere eksamen D. 29 maj. Så kunne være rart med nogle produkter til forkælelse og fejring af jeg er done!
  Kan godt lide friske dufte og naturlige dufte.
  Tænker havscrubben og generelt skrubs og olier. Eller en ansigtsbørste eller en lermaske. Kunne være vildt dejligt i goodiebaggen

 3. Lisa siger:

  Jeg elsker at prøve nye produkter, og sæbeværkstedet er aldrig prøver før. Derfor kunne det være dejligt at vinde. Jeg eeelsker duften af havtorn, så det kunne være lækkert. Mit arbejde består i at gøre rent, derfor kunne det være lækkert hvis der var en Håndcreme til mine tørre hænder 🙂

 4. Jeg har nu trukket vinderen af den lækre goodiebag. Man kan vist ikke ligefrem sige at konkurrencen var hård xD Men skidt med det – bare præmien kommer et sted hen, hvor den vil blive værdsat 🙂 Vinderen af en goodiebag med produkter fra Sæbeværkstedet er: Maria BD. Tillykke med det, Maria! Jeg sender dig en privat besked, så hold øje med din gmail-indbakke 😉

  Og til jer andre. Tusind tak fordi I tog jer tid til at deltage! Bedre held næste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.