zero waste køkken
Culture & lifestyle

Læs, Lyt, Se & Følg – inspiration til Zero Waste og en bæredygtig tankegang.

Med dette indlæg starter jeg en lille miniserie, med overskriften “Læs, Lyt, Se & Følg, hvor hvert afsnit, sætter fokus på ét bestemt emne. Rigtig god læselyst!

Læs

Om kapselgarderoben. På sin blog, har Betina Schou skrevet flere inspirerende indlæg om, hvordan man sammensætter en kapselgarderobe dvs. en garderobe bestående af typisk 33 – 37 stykker tøj. Tøjproduktion er meget belastende for miljøet og derfor giver det rigtig god mening, at få styr på sit forbrug f.eks. ved at skabe sin egen kapselgarderobe. Jeg kan anbefale at læse indlæggene Hvad er en kapselgarderobe?, Hvordan bygger man en kapselgarderobe? og Valg af farvesammensætning i din kapselgarderobe.

Lyt

Til Sustain Daily-podcast. Johanne og Emma deler ud af deres tanker og erfaringer i forbindelse med, at leve mere bæredygtigt. Podcasten er meget mere end tips og tricks til en bæredygtig hverdag. Johanne og Emma er nemlig bund ærlige. De tager relevante dilemmaer op og snakker om alt det der er svært, ved en bæredygtig livsstil.

Se

Dokumentaren Minimalism. Jeg har tidligere anbefalet dokumentaren og vil til enhver tid gøre det igen. Hvis du ikke allerede har set den, så ligger den klar på Netflix. Dokumentaren tager et fint udgangspunkt i forbrugskulturen og stiller spørgsmålstegn ved nødvendigheden af, at eje ting.

Følg

Gittemary. Gitte  Marie er en af de sejeste kvinder, jeg er stødt på, i forbindelse med Zero Waste i Danmark. Hun går kun i genbrugstøj og er enormt god til at sammensætte sine outfits og skabe sin helt egen, mega fede stil. Hun køber ind på vaske ægte zero waste menér, hvilket vil sige, at hendes skraldespand er tom, for hendes affald er enten genbrugeligt eller komposterbart. Gitte Marie blogger på The Picture Of Mary, hun laver videoer på youtube kanalen Gittemary Johansen og deler billeder fra sin hverdag på instagramprofilen gittemary.

Det var alt, hvad jeg havde udvalgt til dagens inspirations-emne. Jeg håber du har lyst til at læse med igen næste gang og måske blive inspireret på nye områder, hvor du kan gøre en forskel for dig selv og hele verden!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.