spis grønnere
Culture & lifestyle

Læs, lyt, se & følg – inspiration til dig, der gerne vil spise mere grønt

I anden del af denne miniserie får du en masse inspiration til at spise mere grønt – på den sunde måde.

Læs

Den plantebaserede kost af diætist, Maria Felding, og læge, Tobias Schmidt Hansen. Bogen giver dig al den viden du behøver, for at kunne sammensætte en sund og varieret kost, baseret på vegetabilske fødevarer. Bogen er skrevet på et let og forståeligt sprog, så alle kan følge med. Når du har læst bogen sidder du tilbage med en masse viden om ernæring og sundhed, som let kan overføres til hverdagen. Endvidere indeholder bogen en lille samling lækre og sunde opskrifter.

Lyt

Til episode 7 af Plantetinget. Værterne på denne fremragende podcast om plantebaseret livsstil er Nicklas og Casper. Hver uge tager de et nyt emne op og i episode 7 er Louise Koch gæst i studiet. Louise er coach, forfatter og YouTuber, og har kureret sig selv for en række sygdomme gennem en plantebaseret kost. 

Se

Dokumentaren The Healing Effect. Denne dokumentar handler om, hvordan kroppen faktisk er i stand til, at heale sig selv langt hen ad vejen, hvis vi sørger for at tilføre den rette næring. Medicin er blevet en nem og bekvem løsning at ty til, når sygdom rammer og man helst ikke vil ændre på noget ved sin livsstil, men i virkeligheden har vi allerede alt hvad vi skal bruge i kroppen.

Følg

Vanløse Blues. Maria, der står bag bloggen og dertilhørende Instagram profil, deler de flotteste billeder af sine sunde og velsmagende opskrifter, som allesammen indeholder masser af planter! Der er en overflod af inspiration at hente til både hverdag og fest.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. […] Læs også: inspiration til dig, der gerne vil spise mere grønt. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.