kokosbacon af kokosflager marineret i liquid smoke og paprika
Recipes Tilbehør

Kokosbacon

Kokosbacon består af krydrede kokosflager og er perfekt som drys på supper og salater eller som et ekstra smagsgiver i din sandwich.

Jeg er ret vild med kokosbacon, som tilfører både sprødhed, sødme, salt og røget smag til maden. Herhjemme laver vi gerne en stor portion og har et glas stående, som man kan bruge af til måltider og madpakker. Kokosbacon er en nem måde at tilføre maden umami. Og så er det super nemt at lave!

Prøv f.eks. kokosbacon som topping til Vichyssoise.

Opskrift og fremgangsmåde

Du skal bruge

2 dl kokosflager
2 spsk soyasovs
1 spsk sirup
½ spsk olie
½ tsk røget paprika
½ tsk hvidløgspulver
½ spsk liquid smoke

Sådan gør du

Bland en marinade af olie, soyasovs, sirup, liquid smoke, røget paprika og hvidløgspulver. Vend kokosflagerne i marinaden.

Varm en pande op og steg kokosflagerne et par minutter, til de er sprøde og gyldne. Flyt den færdige kokosbacon over på en tallerken, spred kokosflagerne godt ud og lad dem køle af.

You may also like...

1 Comment

  1. […] evt med kokosbacon og ristet rugbrød on the […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.