knækbrød
Brød og boller Recipes Snacks

Knasende sprøde knækbrød med chiafrø

Du skal bruge

1½ dl rugmel
1½ dl hvedemel
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl chiafrø
1 dl olie (gerne smags-neutral)
2 dl vand
1 tsk salt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
Tilsæt vand og olie for at samle dejen.
Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Dejen skal rulles så tyndt som muligt, uden at der går hul i den.
Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen ud i den størrelse du ønsker de færdige knækbrød.
Knækbrødene bages i 10-15 min. og afkøles på rist.

Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder, hvor de kan holde sig friske og sprøde.

Tip: Kedelige, bløde knækbrød, kan genvarmes et par minutter ved 200 grader, så bliver de så gode som friskbagte.

You may also like...

1 Comment

  1. […] snacker gerne nødder, frugt eller knækbrød. Har jeg god tid, kan jeg godt finde på at lave dadelkugler eller de her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.