e.l.f.
Culture & lifestyle

juli måneds fem favoritter

Tiden flyver afsted og vi er allerede tre dage inde i den nye måned, men det er bestemt ikke ensbetydende med, at I skal snydes for juli måneds favoritter. Udover koldskål med kammerjunkere, rød grød med fløde og en typisk dansk sommer, der på ingen måde er til at regne med (haha), så har juli, for mit vedkommende, budt på en masse spændende nyt. 

1 & 2) Ny sæson af Game of Thrones! Serien alle elsker – eller, næsten alle. Min kæreste følger f.eks. ikke med i serien og forstår vist ikke rigtig min begejstring for fortællingen. Han kunne ikke engang komme igennem første sæson… En serie vi til gengæld begge har glædet os til, er 3. sæson af Rick and Morty. Plat, men hylende morsom og humoristisk animationsserie om den drikfældige videnskabsmand Rick, der kommer ud for alverdens eventyr og udfordringer, når han rejser gennem tid og rum med sit sidekick, barnebarnet Morty.

3) Mit nye job som café- og køkkenmedhjælper hos Tuse Næs Kunsthåndværk. Seriøst, det er et af de smukkeste steder jeg har været. Butikken med tilhørende café ligger i de skønneste grønne omgivelser, jeg har den dygtigste chef, de skønneste kollegaer og der kommer en masse interessante og søde mennesker, for at gøre nogle unikke køb eller nyde udsigten og en kop økologisk kaffe – det er ikke så ofte jeg helt ærligt har kunne sige, at jeg elsker mit arbejde, men det gør jeg virkelig.

4) e.l.f. Need It Nude Eyeshadow Palette. Jeg har forkælet mig selv med en ny øjenskygge palette fra e.l.f., som er et 100% vegansk og cruelty free brand – yay! 10 smukke farver – de fleste med god pigmentering. Rigtig fin palette til både hverdags- og party look.

5) Mit nye tema her på bloggen. Hvis du følger lidt med, har du sikkert også bemærket, at bloggen har ændret udseende. Efter mange overvejelser besluttede jeg mig for et nyt tema og resultatet er, synes jeg selv, blevet rigtig godt.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.