Recipes

Fem gode, grønne madblogge

Hvis du har stiftet bekendtskab med den veganske livsstil og det plantebaserede køkken, kender du sikkert allerede til sider som Månebarnet, Kærlighed & Kikærter, Mia Sommer, Englerod osv. I dagens indlæg vil jeg dele fem gode, grønne madblogge, som jeg personligt synes er værd at følge. 

1// Grønnere. Bloggen er en del af blog netværket Sustain Daily og kombinerer plantemad med miljøbevidsthed. En flot og overskuelig blog med masser af opskrifter og inspiration til at leve lidt grønnere. 

2// Mor til Elliot. Simone kalder selv sin blog for en rodebutik og det kan der måske være noget om. Ikke desto mindre synes jeg, det er en overordentlig fin rodebutik, med masser af gode indlæg og opskrifter.

3// Planteæderen. En fin og overskuelig lille blog med flotte billeder og nemme opskrifter. Bloggen har ikke så mange opskrifter endnu, men den er bestemt et kig værd.

4// Emma Slebsager. Emmas blog er også en del af netværket Sustain Daily og hun tror på, at vi alle kan gøre en forskel for klima og miljø, gennem de valg og fravalg, vi træffer i hverdagen. Jeg nyder selv at læse Emmas hudløst ærlige indlæg om økologi, forbrug og meget mere. Bloggen er desuden spækket med inspiration til hverdagsmad og links til de lækre opskrifter.

5// Sophie’s Choicest. En gennemført og rigtig dejlig blog, som jeg har fulgt længe. Sofie deler de lækreste glutenfrie opskrifter og selvom jeg sagtens kan tåle gluten, synes jeg alligevel det er spændende at gå på opdagelse i det glutenfri madunivers. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.