valentinsdag blomster
Culture & lifestyle

Fem februar favoritter

Udover valentinsdag, vinterferie og fastelavnsboller, som ellers er tre rigtig gode grunde til at elske årets anden måned, kommer her fem februar favoritter.

1// Oatly chai – ren selvforkælelse på en kold vinterdag. Min far var så sød at købe en masse lækkerier med hjem til mig fra Sverige. Blandt andet en super lækre chai latte, fra det svenske brand Oatly. Chai latten kommer i en færdigblanding, der er lige til at varme op. Smagen er mild og krydret. Ingen tvivl om at det er en af februar måneds favoritter.oatly chai

2// Lee Stafford nourishing miracle argan oil til håret. Denne lille dyre sag er intet mindre end fantastisk! Den gør håret blødt og lækkert uden at tynge det ned og så dufter den dejligt uden at være anmasende.lee stafford argan oil

3// Third Ear x Politikens podcast, Kvinden med den tunge kuffert. En autentisk og utroligt spændende podcast-krimiserie i 7 dele. Uden at spoile alt for meget, kan jeg vist godt fortælle, at serien handler om en journalist, der følger i hælene på en norsk kvinde, som snyder og svindler sig gennem livet. Hvert afsnit varere 30-40 minutter.

4// Oh Wonder. Den engelske alt-pop duo bestående af Josephine Vander Gucht og Anthony West, har med numre som Livewire og Without You, revet benene væk under mig og er i øjeblikket det, der bliver spillet mest af i mine headphones.

5// Reign. Jeg har nævnt den før, men jeg bliver nødt til at nævne den igen. Serien om Mary, Queen of Scots, der i en tidlig alder bliver sendt til Frankrig for at gifte sig med den franske tronarving, Francis. Serien bygger på den virkelige historie om den skotske dronning og er spækket med drama og intriger. En fin lille detalje er, at hvis man lytter til musikken, der bliver spillet i scenerne med fest og dans, vil man kunne genkende melodier fra moderne popmusik, spillet i klassisk form.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.