Culture & lifestyle

Fem december favoritter

December har, for mit vedkommende, budt allermest på indehygge og selvforkælelse. Er jeg den eneste, der er lidt trist over den udeblivende frost og kulde? Når jeg tænker tilbage på min barndom husker jeg december som en rigtig dejlig måned, der bød på både sne, kulde, brunkager og varm kakao med flødeskum. Jeg har både spist brunkager og drukket varm kakao, men sneen og kulden udebliver og jeg tror, det er derfor, jeg har haft lidt svært ved at komme sådan rigtigt i julestemning. Endnu en måned – ja faktisk endnu et år – er ved vejs ende og I skal selvfølgelig ikke snydes for endnu et indlæg, om månedens frem favoritter.

1// Hårpleje fra Maria Nila. I slutningen af november investerede jeg i et sæt Maria Nila shampoo og balsam fra serien soft. Jeg bestilte produkterne hos Hair247.dk og modtog min bestilling i en fin gaveæske, et par dage senere. Jeg fik produkterne på tilbud, men ellers er prisen i skrivende stund 289,-. Normalt kaster jeg ikke så mange penge efter hårplejeprodukter, for det kan jo sagtens gøres billigere, men lige i dette tilfælde fortryder jeg intet. Det er en af de dejligste gaver jeg længe har givet mig selv! Produkterne dufter simpelthen så fantastisk og mit hår bliver noget så blødt og lækkert. Ingen tvivl om at produkterne hører til blandt månedens favoritter.

2// Matas naturserien. Jeg har chit-chattet lidt med kundeservice, for at få noget mere information om produkterne og det viser sig, at hele Matas naturserien er cruelty free og veganervenlig – yes! Hele december har Matas haft tilbud på 3 for 2, så jeg har investeret i en deo, en dagcreme og en håndcreme fra Naturserien, alle sammen med duft af havtorn og økologisk blåbær – jeg siger jer, de dufter fantastisk! Vil man af en eller anden grund gerne undgå parfume i sine skønhedsprodukter, fås produkterne også uden tilsat duft.

Som en lille bonusinfo kan jeg også fortælle, at Matas nyeste serie My Moments overvejende også er vegansk, med undtagelse af enkelte produkter, som indeholder bivoks eller honning. For at være helt præcis drejer det sig om produkterne Face Scrub Mask, Relaxing Shower Gel, Hand Cream og Relaxing Body Scrub.

3// Martiny Podcast. Kender du bloggen Emma Martiny? Hvis ikke, så tag et smugkig her. Martiny blogger om mad og livsstil og så har hun lavet nogle skønne podcasts, som er en af denne måneds favoritter. Hver podcast varer ca 30 min – ikke for kort og ikke for langt. Martiny interviewer både mennesker hun kender, men også dem, hun synes er seje og gerne vil lære at kende. Martiny Podcast er fyldt med inspirerende historier, idéer, tanker og drømme. For sådan en som mig, som endnu ikke har fundet sin rette hylde, er det rart at høre hvor tilfældigt livet egentlig er.

4// DreamWorks animationsfilm, Trolls. Jeg er godt klar over, at filmen havde premiere tilbage i oktober, men det er ikke altid jeg lige får set de film, jeg egentlig gerne vil se, før de har kørt et stykke tid. Kæresten og jeg har en svaghed for animationsfilm og Trolls er ingen undtagelse. Historien en måske lidt tynd, men det gør musikken, humoren og “nårh faktoren” pænt op for. 

5// Min kærestes opskrift på mock duck. Jeg har altså fået en ny livret – not kidding. Min kommende mand laver nemlig den absolut bedste mock duck! Jeg har delt opskriften her på bloggen, så I kan jo selv prøvesmage. It’s fabulous! Hvis man af en eller anden (mærkelig) grund ikke er fan af mock duck, eller ikke lige kan få fat på det, er retten præcis lige så god med pintobønner.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.