veganske økologiske cookies
Culture & lifestyle

Fem april favoritter

Udover påskeferie, påskefrokost og påskeæg har april måned været fyldt med favoritter. Ja, det har faktisk været lidt af en udfordring ikke at skrive en hel roman, om alle de dejlige ting måneden har budt på, men her komme fem af dem.

1// Disneys Moana. Det er simpelthen sådan en sød historie og nogle fantastiske karakterer, der er med i Disneys animationsfilm om den unge Moana, som drømmer om at begive sig ud på havet og opdage verden. Så mangler du en hyggelig familiefilm til lørdag aften er en anbefaling hermed givet.

2// Kjolen! Som jeg tidligere har nævnt, skal min forlovede og jeg giftes til sommer og jeg har egentlig hele tiden tænkt, at jeg ville få syet min mormors smukke, gamle kjole om, så den passede mig. Jeg har endda været på Fyn og afleveret den til svigermor, som skulle sy den for mig. Men af ren nysgerrighed kunne jeg ikke dy mig for at se, hvad folk havde til salg af brudekjoler i nærområdet og før jeg vidste af det, var jeg på vej ud, for at prøve en brugt kjole. Da jeg først stod der, i tyl og blonder, var der ingen tvivl i mit sind. Det er kjolen. Det er den smukkeste kjole jeg nogensinde har ejet og jeg glæder mig helt vildt til at blive gift i den.

3// We Are Little’s kaffe. I anledning af foråret var jeg i havecenter med kæresten og udover alle de smukke blomster og grønne planter, havde de også en lille afdeling med specialvarer – heriblandt kaffe. Vi købte en med hasselnød og det viste sig, at være et rigtig godt køb. Jeg er i hvert fald ret pjattet med blandingen, så det er nok ikke sidste gang, jeg køber kaffe i havecenteret. 

kaffe med smag

fem april favoritter

4// Kookie Cat cookies. Vi bestilte en masse lækkerier hjem fra siden Veggie-shop24.com. Bestillingen indeholdt bl.a. veganske cookies fra Kookie Cat og de er vildt lækre!

veganske økologiske cookies

5// By Ransborg Soyalys med duft. Soyalys er bedre for indeklimaetend almindelige stearinlys, da de udleder langt færre skadelige partikler. Hos Helsam kan man bl.a. købe soyalys med duft af Clean Cotton eller Junes Romantic, som er to af mine personlige favoritter. Og nu jeg alligevel var i Helsam smuttede der sørme også en lille øko massageolie ned i kurven – vær så god, et lille tip til en lækker spa dag eller date night med kæresten.

soyalys

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.