vej med gyldne blade
Fashion

Et par veganske støvler flytter ind – er du klar til efteråret?

Efterårsvejret gør så småt sit indtog med blæst, regnvejr og et fald i temperaturen. Jeg har fundet min vand- og vindtætte Danefæ-frakke frem, hæklet mig selv en ny hue og så er der flyttet et par veganske støvler ind i min Ikea-skoreol – velkommen til!

Jeg har givet mig selv et par mega fede støvler. 100% veganske og cruelty free. De har endda The Vegan Society’s solsikke stemplet i guld, indeni støvlen. Det gør mig en lille smule glad, hver gang jeg tager støvlerne på og får øje på symbolet.

veganske støvler

veganske støvler

wills vegan shoes duck boots

veganske sko

Som du sikkert allerede har luret på æsken, der ses på billederne, er støvlerne bestilt fra Wills Vegan Shoes. De har, efter min mening, et rigtig godt, bredt udvalg, af flotte, veganske sko og støvler.

Jeg er ellers ikke så meget for, at købe sko over nettet. Mest fordi jeg synes, det er så bøvlet, hvis skoen ikke passer ordentligt og man bliver nødt til at sende varen retur. Desuden synes jeg ofte, at farve og kvalitet kan snyde ret meget, når man bare ser fodtøjet på et par billeder. Så kan jeg faktisk bedre lide, at købe sko i en fysisk butik, hvor jeg kan få lov at “se med fingrene”. Desværre synes jeg ikke altid det er så lige til, at finde vegansk fodtøj, i en ordentlig kvalitet, i de butikker vi har adgang til i Danmark. Vil man have noget der holder, kan man ikke bare gå i Skoringen eller Deichmann. 

Nå men, størrelsen passer og jeg er desuden meget positivt overrasket over kvaliteten og hvor godt støvlen sidder på foden. De er meget behagelige at have på.

Mangler du godt fodtøj til vinterhalvåret, kan jeg varmt anbefale at shoppe hos Wills Vegan Shoes.

Det var egentlig bare det jeg ville sige.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

 1. Fedt!
  Det skal jeg helt sikkert prøve når jeg skal have nye sko.
  Hvordan er de i størrelsen?
  Jeg er sådan en der ligger mellem 36 – 37 (Mest 36 i stiletter & 37 i flade sko)

  1. Hej Monia
   Jeg bruger størrelse 41 og bestilte også et par i den størrelse. De passer perfekt – tager jeg en tyk sok på, føler mine tær sig en smule klemt og tager jeg en nylonstrømpe på er der god plads, uden at de føles meget for store.
   Hvis jeg var dig, ville jeg nok bestille en størrelse 37. Skulle det gå helt galt, er det heldigvis gratis at returnere og bytte til en anden størrelse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.