pure perfumes visitkort
Beauty Samarbejde & sponsorerede indlæg

Er det dig der dufter så dejligt?! Psssst… læs med og spar 20% på alle dufte hos Pure Perfumes – også til manden

Reklame – dette indlæg er sponsoreret af PurePerfumes.dk, som kvitterer med en rabatkode, så du kan dufte skønt og dejligt hele sommeren.

Hvis du læste med i mit review af 9 veganske parfumedufte fra Pure Perfumes, husker du nok, at Emil var en smule skuffet over, at jeg ikke også havde bestilt nogle testere til ham. Det laver vi om på nu og i samme omgang får du muligheden for at spare 20% på alle dufte hos Pure Perfumes! Læs med og få rabatkoden.

Undre du dig over sammenligningerne af parfume med gin, er det fordi Emil har en interesse og forkærlighed for denne type spiritus.

amour, dream og desire af pure perfumes

Amour
Duften er varm og krydret, med skarpheden fra ingefær. Et strejf af af mynte gør, at parfumen ikke lægger sig for tungt. Man fornemmer milde trætoner, som tilfører parfumen noget råt og maskulint. Faktisk minder duften mig lidt om Diesel’s Fuel For Life. Et godt valg hvis man er til friske, krydrede dufte. Hvis denne duft var en gin, ville den ligge blandt de godt krydrede.

Dream
Duften ligger nr. 1 på Pure Perfumes Top 10 Parfumer Til Mænd og det forstår vi godt. Duften er mild, frisk og ren – parfumernes svar på en gentleman. Citrus og mynte tilfører en friskhed, der komplimenterer de dybere noter af træ og gør parfumen yderst maskulin. En all round parfume der rammer bredt. Hvis denne duft var en gin, ville den være en Navy Strength.

Desire
Sødme og maskulinitet er kendetegnet ved denne duft. Let krydret med en friskhed fra grapefrugt. Duften minder mig om Giorgio Armani’s acqua di gio, som er den parfume, Emil brugte, da jeg mødte ham. Lidt ung, men meget sofistikeret – en all time favorite hos man kvinder! At denne duft ikke har nået Pure Perfumes Top 10 Parfumer Til Mænd, er mig en gåde – måske siger det i virkeligheden en del om kvaliteten af Pure Perfumes dufte. Hvis denne duft var en gin, ville den være en Sloe Gin.

pure perfumes, dufte til ham

Emil’s favorit

Emil’s favorit blandt de tre testere er duften Dream. Valget falder på denne duft, da den er frisk og rammer bredt. Den vil være et godt valg for de fleste og egner sig både til hverdag og fest.

Min favorit

Min personlige favorit ligger et sted mellem Dream og Desire. Begge dufte tiltaler mig. Dream giver mig associationer til en frisk vintermorgen, hvor en kølig brise fra et åbent vindue, kolliderer med duften af min nybarberede mand. Meget tiltrækkende. Desire ligger en smule tungere og har en sødme, der gør den varm og forførende.

Forkæl dig selv eller en du holder af med en af de skønne, 100% veganske og cruelty free dufte fra Pure Perfumes. Brug rabatkoden PURE20 og spar 20% på dit køb.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. […] kan du starte med at købe et par testere. Jeg har desuden skrevet et review af dufte til hende og dufte til ham, som måske kan give dig inspiration. Forsendelsen kommer inden for få […]

  2. […] Eau De Toilette PurePerfumes,  har 46 forskellige dufte til ham – se evt et review HER CLEAN, reserve, Sueded Oud Eau de Parfum CLEAN, reserve, Smoked Vetiver Eau […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.