de skønneste scones
Kager og desserter Recipes

En solrig søndag & de skønneste scones

Solen skinner og blomsterne myldre op af jorden. Sådan en dejlig forårsdag har jeg valgt at fejre med de skønneste scones og opskriften deler jeg selvfølgelig gerne med jer.

Opskrift og fremgangsmåde

300 g mel (udskift evt 150 med havremel eller andet fuldkornsmel)
60 g sukker
10 g bagepulver
1,5 dl kokosmælk (fuldfed)
1 tsk vaniljesukker
en knivspids salt
50 g hakket chokolade (kan udskiftes med nødder, frugtstykker eller bær)

Forvarm ovnen på 180 grader.
Bland de tørre ingredienser godt sammen.
Åben en dåse kokosmælk og mix indholdet således at den faste og den flydende del bliver blandet sammen til en ensartet masse.
Tilsæt dernæst 1,5 dl af kokosmælken til de tørre ingredienser og ælt dejen godt sammen.
Ælt den hakkede chokolade i dejen.
Vend dejen ud på bordet, tryk den flad (1-2 cm tyk) og udstik dine scones i den ønskede form og størrelse.
Placer dine scones på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 30-35 min.
Lad de færdige scones køle af på en rist inden de serveres.

Opskriften er inspireret af The Happy Pear’s Vegan Scones x4 ways.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.