ecooking hudpleje
Beauty

Ecooking hudpleje – et vegansk, økologisk alternativ din hud vil elske!

Det er først for nylig, jeg har fået øjnene op for, hvad Ecooking er og hvad de står for. I forbindelse med min fødselsdag havde min bonus-mor gjort sig umage med at finde en lækker gave til mig, og da hun på apoteket havde spurgt efter vegansk hudpleje, fik hun anbefalet Ecooking. Nu vil jeg give anbefalingen videre!

Jeg vil for en god ordens skyld lige tilføje, at indlægget IKKE er sponsoreret.

Hvad er Ecooking?

Ecooking er en økologisk hudplejeserie udviklet af Tina Søgaard. Eventyret startede i Tinas eget køkken, hvor hun fremelskede produkter til eget forbrug. Med en stigende efterspørgsel på den lækre, effektive hudpleje, opstod brandet Ecooking, som er en sammensætning af ordene eco (økologisk) og cooking (at kokkerere).

Ren, økologisk hudpleje

Alle produkterne i Ecooking-serien er fremstillet med omtanke for mennesker og miljø. Med særligt udvalgte økologiske og naturlige råvarer, fremstilles milde hudplejeprodukter, fyldt med næring til huden. Enkelte produkter i serien er endda så rene, at de kan spises! Ikke at jeg vil anbefale dig at gøre det, men det er alligevel en sjov lille detalje at nævne. Ikke mindst fordi jeg synes, det fortæller lidt om, hvor naturlige produkterne er.

Er Ecooking hudpleje egnet for veganere?

Ecooking markedsfører ikke sig selv som et vegansk brand og er det heller ikke, da enkelte produkter (Multibalm og Lip Balm) indeholder bivoks. Det ændre dog ikke på at hovedparten af produkterne er fremstillet af 100% plantebaserede ingredienser, hvilket gør disse veganske.

Ecooking tester heller ikke deres produkter på dyr eller tillader andre at gøre det. Produkterne er derfor også cruelty free, hvilket gør dem egnede for veganere.

Min personlige oplevelse og vurdering af Ecooking hudplejeserie

vegansk hudpleje

Jeg har gennem de sidste tre måneders tid benyttet Ecooking dagcreme og natcreme og jeg er meget positivt overrasket. Jeg oplever markant færre urenheder i huden og mindre rødmen. Min hud er en anelse sart og har tendens til at tørre lidt ud i vintermånederne. Ecooking dagcreme og natcreme er en skøn kombination af fugtgivende og plejende ingredienser, der efterlader hunden frisk og blød. Derudover har cremerne den dejligste milde duft af havtorn og salvie, men fås også i en allergi-certificeret fragrance free udgave.

Cremerne kan anvendes alene eller i kombination med en berigende serum.

En anden ting, som jeg personligt lægger stor vægt på, er at produkterne kommer i genanvendelig emballage. 

Prismæssigt ligger produkterne i den halvdyre ende med en vejledende pris på 269,- for 50 ml produkt. Pris og kvalitet hænger dog i dette tilfælde meget godt sammen og jeg vil ikke betvivle mig på at købe produktet igen.

Jeg forbinder Ecooking med kvalitet og selvforkælelse. Det er en ren fornøjelse at benytte produkterne både morgen og aften. Derfor er det også med hånden på hjertet, at jeg varmt vil anbefale dig Ecooking hudpleje.

Du finder produkterne på Ecooking.dk, i matas eller på dit apotek.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.