What The Health
Culture & lifestyle

Denne dokumentar skal du se i weekenden

DMI lover regn hele weekenden og så er det jo oplagt at sætte sig godt tilrette i sofaen og lade sig underholde. Den sidste uges tid er jeg flere gange faldet over opslag på de sociale medier, omhandlende den samme dokumentar. 

Det er skaberne bag den amerikanske dokumentar Cowspiracy, der endnu engang kaster et kritisk blik på den vestlige livsstil i den nye dokumentar What The Health – som netop er blevet tilgængelig på Netflix! 

Denne gang er det ikke klimaet der er i fokus, men vores allesammens sundhed. Gennem interviews med forskellige eksperter, forsøger dokumentaren at finde svar på hvorfor de kostråd, der gives af sundhedsorganisationer i forbindelse med diabetes, kræft og hjertekarsygdomme, ikke stemmer overens med evidensbaseret viden og viser endvidere hvordan mange af disse organisationer, er i lommen på lægemiddelindustrien og andre virksomheder, som sponsorerer deres arbejde. 

Kip Anderson, som er manden bag What The Health, gør et rigtig godt stykke arbejde, for at se så objektivt på sagen som muligt og formår at stille en masse interessante spørgsmål i jagten på sandheden om sundhed. 

Jeg vil klart anbefale at du bruger 93 minutter af de kommende regnvejrsdage på at se denne fremragende dokumentar.

You may also like...

1 Comment

  1. Jeg er netop i gang med at se Cowspiracy – så spændende!
    Nu ved jeg hvad jeg skal se efterfølgende 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.