gavebord
Culture & lifestyle

Birthday Girl vol. 29

Fødselsdage… Jeg elsker dem og hader dem på samme tid – kan man det? Den ene dag om året, hvor alle opfører sig pænt og er søde ved én, fordi det jo er x-antal år siden, man kom til verden. Det er jo meget rart, men samtidig lever dagen aldrig rigtig op til forventningerne….

Fødselsdage og forventninger om en særlig dag

De åbenlyse forventninger så som, at modtage lykønskninger fra venner og familie, at nogen – en kollega, et familie medlem, en bedste ven – gør noget lidt særligt ud af dagen. En forventning om gaver, et stykke kage eller bare en kop kaffe. Alle de ting, der popper op i vores hoved, når vi tænker “fødselsdag” og som vi forbinder hermed. For mit vedkommende er der i hvert fald en grundliggende forventning eller forhåbning om, at denne dag, min fødselsdag, bliver noget særligt. At den bliver lidt vildere, sjovere, bedre end de 364 andre dage i året.

Læs også Soon to be birthday girl – jeg ønsker mig…

Er jeg voksen nu?

29. Det lyder veldig voksent, selvom det absolut ikke føles sådan. Eller gør det? I mine yngre dage ville jeg nok have ment, at man var frygtelig voksen, når man var 29 år. Men hvordan ved man egentlig, at man er voksen? Er det når man kan lide løg i maden og drikker rødvin, selv bestemmer, om der må spises fredags-slik om tirsdagen og om der må ses et afsnit mere af serien, selvom det egentlig er sengetid? Someone, definer voksen.

Birthday girl vol. 29

Nåmen, det skete altså. Min 29 års fødselsdag. En søndag i september – for mit vedkommende en helt almindelig arbejdsdag. Hurra!….. Ej, det var nu fint nok. Min boss lady havde sørget for formiddagskaffe og flotte gaver, så jeg skal absolut ikke klage. Hjemme ventede min mand – ikke med dejlig chokolade og kager til, men med lækker fødselsdags middag og masser af vegansk rødvin!

birthday girl vil. 29

Tillykke til mig.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.