benecos
Beauty

Beauty favoritter fra Benecos

Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur til Berlin og med tilbage i kufferten har jeg (selvfølgelig) en masse lækre beauty produkter.

Blandt mine favoritter er det tyske brand Benecos, som tilbyder naturlige, økologiske og cruelty free skønhedsprodukter. Uanset om du er veganer eller bare er til ren, økologisk naturkosmetik, har Benecos et bredt og lækkert udvalg af alt fra læbestift og neglelak til foundation og highlighter.

Jeg har længe gerne ville prøve brandets veganske sortiment og nu bød chancen sig endelig. 

Med mig hjem, har jeg tre produkter:

  1. Creamy Make-up Foundation. Produktet kommer i tre nuancer (nude, honey og caramel) og har en virkelig god dækkeevne. Da produktet er fremstillet af 100% naturlige ingredienser, er den både plejende og udglattende, hvilket giver et ensartet og naturligt look. It’s a keeper!
  2. Quattro eyeshadow – beautiful eyes. Produktet indeholder fire smukke, øjenskygge nuancer, som kan kombineres til et diskret og naturligt look i dagtimerne eller et forførende og markant aftenlook. Farverne er pigmenterede, blender rigtig fint og holder længe.
  3. Nail Polish – Sharp Rosé. En virkelig smuk nude nuance med en lille smule shimmer. Lakken har en rigtig god holdbarhed og fylder flot sammen på neglen, uden at lave striber. Jeg har prøvet at finde farven online og der ser den meget baby-lyserød ud, men det er absolut ikke den farve den har i virkeligheden! 

Benecos er, sammenlignet med andre, et forholdsvis billigt brand, men kvaliteten af produkterne er virkelig god – jeg vil endda vove at påstå, at den er i topklasse. Jeg er særdeles tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale alle tre produkter.

Produkterne fra Benecos har jeg købt i det tyske Veganz, men brandet forhandles også på hjemmesider som RawMakeup.dk eller GreenSkin.dk.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

  1. […] Jeg har tidligere lavet et lille review af Benecos, som kan læses HER. Førhen var jeg rigtig glad for Benecos’ foundation, men er gået væk fra den igen efter en […]

  2. […] Jeg har tidligere lavet et lille review af Benecos, som kan læses HER. Førhen var jeg rigtig glad for Benecos’ foundation, men er gået væk fra den igen efter en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.